Ga naar de inhoud

Arbeidsmediation

Arbeidsmediation voorkomt onnodige kosten, kost minder energie, tijd en dus geld.

 Zakelijke geschillen kosten veel energie, tijd en dus geld. Zo kan er onenigheid ontstaan over een overeenkomst of betaling, of kan er een probleem ontstaan binnen uw maatschap, VOF, BV of stichting. In het economisch verkeer gaan we dagelijks om met verschillende standpunten en belangentegenstellingen.

Maar onder bepaalde omstandigheden kan dat opeens onaangenaam worden of zelfs escaleren. Soms lijkt de gang naar de rechter onvermijdelijk, tenzij u met elkaar om de tafel gaat, met de hulp van een mediator. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke mediation.

Mijn ervaring is dat ondernemen uitdagend is! Ik weet dat als geen ander. Denk daarbij aan het behouden van klanten, het oplossen van een (arbeids/zakelijk) conflict,  het voorkomen van imagoschade etc. Alledaagse zaken die u wellicht bekend in de oren zullen klinken.

Uiteraard kan arbeidsmediation worden ingezet als er sprake is van een conflict waar u beiden niet uitkomt en om te voorkomen dat u belandt in allerlei lange, kostbare procedure. Ik kan u helpen snel en efficiënt een voor alle partijen bevredigende oplossing te vinden, zodat u weer ruimte krijgt om te ondernemen.