Wie ben ik?

"Het komen tot een gezamenlijk gedragen oplossing is vaak de beste oplossing, waarbij mediation een goede start is op de weg naar een langdurige vruchtbare samenwerking."

2Mediate werkt landelijk

U kunt bij ons terecht voor elke vorm van conflictbemiddeling

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie

Uiteraard kunt u in onze praktijk terecht voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

“Mijn naam is Jolanda Hellings en als register-mediator, geregistreerd bij MfN,  kan ik voor u het verschil maken.

Sinds 1999 ben ik eigenaar van een (juridisch) secretarieel bureau onder de naam 2Support. Mijn ervaring is dat ondernemen uitdagend is! Ik weet dat als geen ander. Denk daarbij aan het behouden van klanten, het oplossen van een (arbeids/zakelijk) conflict,  het voorkomen van imagoschade etc. Alledaagse zaken die u wellicht bekend in de oren zullen klinken.

Uiteraard kan Mediation worden ingezet als er sprake is van een conflict waar u beiden niet uitkomt en om te voorkomen dat u belandt in allerlei lange, kostbare procedure, maar beter nog is een conflictsituatie voorkomen. “

Aangesloten bij