Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

“Het komen tot een gezamenlijk gedragen oplossing is vaak de beste oplossing, waarbij mediation een goede start is op de weg naar een langdurige vruchtbare samenwerking.”
Jolanda Hellings registermediator

“Mijn naam is Jolanda Hellings en als register-mediator, geregistreerd bij MfN,  kan ik voor u het verschil maken.

Sinds 1999 ben ik eigenaar van een (juridisch) secretarieel bureau onder de naam LegalSecretary4U. Mijn ervaring is dat ondernemen uitdagend is! Ik weet dat als geen ander. Denk daarbij aan het behouden van klanten, het oplossen van een (arbeids/zakelijk) conflict,  het voorkomen van imagoschade etc. Alledaagse zaken die u wellicht bekend in de oren zullen klinken.

Uiteraard kan Mediation worden ingezet als er sprake is van een conflict waar u beiden niet uitkomt en om te voorkomen dat u belandt in allerlei lange, kostbare procedure, maar beter nog is een conflictsituatie voorkomen. “

Naast LegalSecretary4U ben ik ook eigenaar van 2Separate. Het “succesvol scheiden” start met een goede communicatie waarbij de kinderen centraal staan. Ik begeleid jullie bij het gehele proces en op de weg naar het realiseren van een ouderschapsplan dat door jullie beiden gedragen wordt”. Klik op één van de onderstaande logo’s indien u meer informatie wilt over LegalSecretary4U of 2Separate.